JOVES A LA NAU

dimecres, 27 de novembre del 2013

Vine amb LA NAU a dibuixar la cursa; CROS 3 TURONS







Aquest diumenge 1 de desembre participarem activament a la 1a Edició d’una cursa que es fa pel Barri HORTA- GUINARDÓ anomenada CROS 3 Turons. Sabem que de curses n’hi ha moltes però el que té de rellevant aquesta és un itinerari interessant, nou i amb unes vistes precioses de Barcelona.

I quina inplicació hi tindrà LA NAU a la cursa? Hi participarem com a dibuixants, tot esbossant els corredors. És un projecte molt innovador que forma part del "moviment sketching.

Aquest, és una pràctica de dibuix que busca capturar l’entorn amb una certa immediatesa. És l’esbós descriptiu, el que copsa un moment determinat o una acció; un racó especial o uns instants fugissers per deixar-ne el testimoni sobre paper. Dibuixarem l'entorn on estarem ubicats intentant capturar també el moviment dels corredors amb pocs traços. Esdevindran imatges referencials.

DEIXAREM RASTRE AMB EL LLAPIS, NO CAL QUE SIGUI PROFESSIONAL, TOT EL CONTRARI, ÉS UNA EXPERIÈNCIA VIVENCIAL QUE PROFESSORS DE LA NAU CONDUIRAN. 

El material el posem nosaltres i l'activitat és totalment GRATUÏTA!

DIUMENGE MATI A LES 8:30 HEM DE SER A LA NAU PER ANAR TOTS JUNTS CAP AL TURÓ DE LA ROVIRA (búnkers), també podeu anar-hi directament a les 9 si ho coneixeu. 

SÓN BENVINGUTS TOTS ELS NIVELLS. PARTICIPEM, NO CONCURSEM! 
LA NAU T'AJUDARÀ, VINE... APUNTA'T A L'AVENTURA, COMPARTIM-LA!

Per a contactar amb nosaltres truca al 93 358 07 86 
o posa “m’agrada” a la pàgina de facebook Art a la Nau

ÉS MOLT IMPORTANT QUE CONFIRMEU L'ASSISTÈNCIA!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada