JOVES A LA NAU

divendres, 31 de maig del 2013

Aquest estiu a La Nau

Aquest estiu embarca’t a la Nau!


  


Si tens entre 4 i 16 anys o coneixes algú a qui li pugui interessar, la Nau obrirà les seves portes del 25 de juny al 26 de juliol i del 2 al 6 de setembre de 9,00h a 14,00h. 

Nens i joves podran gaudir del Casal d’Estiu! Aquest estiu ens hem inspirat en el MAR com a fil conductor de totes les activitats. Si tens tot el mes lliure podràs gaudir de la totalitat dels tallers. Sinó, en funció de la teva disponibilitat, pots matricular-te setmanalment. 

Treballarem amb grups reduïts respectant edats i nivells. Tenim alumnes que fa anys que vénen, per tant, hem ideat una programació que resulti interessant i motivadora per a tots... fins i tot per als de 17 anys! 
A primera hora, de 9,00h. a 11,00h., farem el taller de dibuix i pintura i/o il.lustració... Aquest taller ens servirà per observar i investigar diferents elements relacionats amb el mar. 
De 11,30h. a 14,00h., podrem escollir un taller setmanal especialitzat en una tècnica concreta com: Mosaic trencadís, Stop motion, Fusteria, Ceràmica, Teixit, Gravat... i alguna sorpresa més... Els nois i noies que assisteixen una quinzena poden fer els tallers de 2ª hora a un ritme diferent o canviar de taller la segona setmana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada